MicroStrategy Giant kjøper $ 250.000.000 verdt Bitcoin som dets Safe Haven Asset

Som rapportert av Businesswire , har det største børsnoterte selskapet MicroStrategy kjøpt 21.454 Bitcoin Era og valgt det som en primær reservefordel.

Å få 250 millioner dollar i Bitcoin som en del av kapitalfordelingsstrategien

MicroStrategy er det største børsnoterte firmaet som jobber innen business intelligence-sfære. Den har kunngjort at den i dag kjøpte 21 454 BTC, og betalte en samlet pris på $ 250 mln med alle avgifter inkludert.

Selskapet valgte Bitcoin som hovedkurs for eiendeler etter at det hadde delt de økonomiske resultatene i 2. kvartal, 2020, i slutten av juli.

Ved å investere dette store beløpet i Bitcoin, anerkjente MicroStrategy BTC offentlig som et riktig investeringsverktøy som kan være bedre enn kontanter. I tillegg valgte selskapet BTC som den viktigste eierandelen i sin egenkapitalreservestrategi, ifølge administrerende direktør Michael J. Saylor.

Administrerende direktør la til at å bruke et så stort beløp på Bitcoin nå er en del av selskapets nye strategi for å tildele kapital for å gi aksjonærene en langsiktig verdifordel.

I tillegg måtte selskapet investere opptil $ 250 millioner i en eller flere alternative eiendeler i samsvar med den tidligere vedtatte strategien

Saylor sa også at selskapet ble drevet til denne beslutningen delvis av nåværende stimulanstiltak som ble håndhevet av den amerikanske regjeringen, så vel som rådende politisk og økonomisk usikkerhet og hyperinflasjonen som sannsynligvis vil følge den nåværende krisen.

Mike Novogratz’s Galaxy Digital, Binance Labs leder $ 2,8 millioner finansieringsrunde av store investorer til 1 tommers prosjekt

„Bitcoin er overlegen aktivaklasse for de som søker en langsiktig verdibutikk“

Selskapets administrerende direktør sa at før denne store investeringen har analytikerne forsket grundig på Bitcoin. De konkluderte med at BTC var i stand til å tjene som en god inflasjonssikring. De mener den har evnen til å gi avkastning på investeringer høyere enn andre eiendeler kan tilby.

Blant egenskapene som tiltrakk seg MicroStrategy var BTCs globale aksept, stor teknisk nytte og merkevare anerkjennelse.

Administrerende direktør i selskapet mener Bitcoin er digitalt gull, siden det er vanskeligere og sterkere enn fiat-valutaer og kan kobles til mye raskere. I følge Saylor er Bitcoin en smartere type penger enn noe som har kommet før.