Analytikere ser at Bitcoin faller lenger denne måneden

Mange analytikere og bransjeeksperter spår at bitcoin sannsynligvis vil falle tilbake i det lave $ 10.000-området etter det siste fallet på nesten $ 200.

Bitcoin holder kursen sør

Slik det ser ut, har valutaen mislyktes om og om igjen denne uken for å nå $ 11.000. Valutaen har slitt med å nå denne toppen de siste 14 dagene og vil gjentatte ganger sveve mellom $ 10.500 og $ 10.800. Dagens nedgang til rundt $ 10 536 er nesten $ 200 mindre enn der den sto for bare 24 timer siden, og eiendelen står nå overfor spådommer om mørke fra selv de mest lojale tilhengerne.

Mens bitcoin fortsetter å forbli på relativt jevn grunn – det ble nylig rapportert at eiendelen har klart å forbli over $ 10 000-marken i mer enn 60 dager, og dermed slå et tidligere rekord i 2017 – eiendelen er ikke der den var for bare to måneder siden , og det ser ikke ut som bitcoin når denne posisjonen når som helst. Valutaen viser til en viss grad en gjentakelse av sin oppførsel ved utgangen av 2019, der eiendelen opprinnelig steg til $ 9000-området bare for raskt å falle med rundt $ 2000.

I fjor avsluttet bitcoin sin siste måneders handel for litt over $ 7.000. Nå er bitcoin praktisk talt engasjert i samme slags mønster. Valutaen handlet for så høyt som $ 12,400 nylig, men en annen $ 2000-dråpe gjemte seg i vingene, klar til å bringe valutaen tilbake til $ 10K.

Spørsmålet er om bitcoin vil forbli der det er, eller utvise en nyvunns styrke som vil presse den tilbake i august-serien. På den ene siden har vi omtrent tre måneder igjen før 2021 ringer inn. Det er fortsatt god tid til å få magi til å skje. Som vi har sett tidligere, kan bitcoin være ganske uforutsigbar, og det er ikke alltid lett å vite når den vil spike eller gå opp.

Vil Bitcoin vise samme oppførsel som det gjorde i slutten av 2019?

Samtidig kan dette også være farlig ved at bitcoin ganske enkelt kan finne seg i å lide ytterligere. Vi er nå i siste kvartal av året, noe som betyr at bitcoin potensielt kan mislykkes i å utvise ytterligere utholdenhet og forbli akkurat der den er de neste tre månedene. I 2019 viste bitcoin noe løfte i november, så kanskje vi blir heldige. Kanskje bitcoin vil fortsette å vise de samme prismønstrene og gjøre det samme.

Vi kan imidlertid ikke glemme at de høye tallene i november i fjor ikke varte, og i desember falt valutaen til 7000 dollar totalt. De siste to månedene ser alltid ut til å være tunge for BTC. I 2018 var det enorme fall, mens det i 2017 var store gevinster. Kanskje vi bare burde vente og se hvor skjebnen tar BTC i løpet av de neste 30 dagene.